• Preț redus

Şofer autocamion/ maşină de mare tonaj (cod COR 833201) - Fișa postului

45,00 RON
35,00 RON Economisește 10,00 RON
Fișa postului și Fișă de evaluare a performanțelor individuale pentru Şofer autocamion/ maşină de mare tonaj (cod COR 833201)
Cantitate
Gata redactat! Descărcare instant!

 

Format editabil DOC.

 

Download nelimitat, direct din cont.

 

Actualizări gratuite pe viață.

Vă oferim Fişa postului pentru ocupația de Şofer autocamion/ maşină de mare tonaj și Fişă pentru evaluarea anuală a performanțelor individuale ale ocupantului postului de Şofer autocamion/ maşină de mare tonaj, gata redactate, în format editabil DOC, descărcabile direct din contul dvs. de pe site.

Aceste documente OBLIGATORII pentru ocupantul postului de Şofer autocamion/ maşină de mare tonaj (cod COR 833201), sunt complet întocmite, respectând cerințele Codului muncii actualizat 2022, Legii securității și sănătății în muncă nr. 319/2006 (actualizată 2022), răspund tuturor cerințelor standardelor de calitate referitoare la management (ISO 9001/ ISO 14001/ ISO 22000 etc.). Aceste documente îndeplinesc cu succes rolul de a ghida salariatul angajat pe funcția de Şofer autocamion/ maşină de mare tonaj cu privire la atribuțiile și responsabilitățile sale și respectă rigorile legale verificate de inspectorii ITM și SSM.

Prin intermediul nostru, în câteva minute descărcați documentele, le completați cu datele de identificare ale firmei și ale angajatului dvs. și le listați la imprimantă, gata de pus în dosarul salariatului

Odată achiziționate, documentele pot fi accesate și descărcate online din contul dvs. oricând, pe termen nelimitat. Astfel, beneficiați PE VIAȚĂ de toate actualizările cu privire la conținutul fișei de post sau a fișei de evaluare performanțe pentru Şofer autocamion/ maşină de mare tonaj datorate modificărilor legislative, în mod gratuit, documentele fiind actualizate automat în contul dvs.

833201F
2021-03-07
Şofer autocamion/ maşină de mare tonaj (cod COR 833201) - Fișa postului Nota: 4.74 din 5 în baza a 296 voturi.
Business Guardian Angel srl Suportul complet pentru afacerea ta

Poate vă interesează și: