La Suport Afaceri SRL, ne dorim să facem experiența dvs. de achiziție a documentelor cât mai simplă și mai eficientă posibil. Prin intermediul platformei noastre, vă oferim opțiuni multiple de plată și un proces de descărcare rapid și comod.

Opțiuni de Plată:

💳 Card Bancar: Plătiți într-un mod sigur și convenabil cu cardul bancar. Nu este necesară confirmarea plății, iar toate tranzacțiile sunt securizate de MobilPay. După finalizarea plății, veți fi redirecționați instantaneu pentru a descărca documentele.

📄 Ordin de Plată: Dacă doriți să validați plata înainte ca transferul să fie evidențiat în contul nostru RO70BTRLRONCRT0537177801 deschis la Banca Transilvania, puteți opta pentru plata prin Ordin de Plată. Vă rugăm să trimiteți o copie a OP-ului pe adresa de e-mail specificată în confirmarea comenzii.

Detalii Importante:

🚚 Nu livrăm documente tipărite prin Curier/Poștă, iar metoda de plată RAMBURS nu este disponibilă în acest caz. ⌛ Comenzile neachitate în termen de 3 zile lucrătoare se anulează automat.

Procesarea Plăților:

⏰ Plățile prin Ordin de Plată sau Depunere de Numerar sunt procesate de luni până vineri, între orele 10-17.

Descărcarea Documentelor:

Gata Redactat! Descărcați instantaneu documentele finalizate. 🔄 În Curs de Actualizare! Documentele vor fi disponibile pentru descărcare în maxim 3-4 ore de la confirmarea plății. 🛠️ Necesită Redactare/Actualizare! Descărcarea se va efectua în maxim 2 zile de la confirmarea plății.

Alegeți eficiența și profesionalismul cu Suport Afaceri SRL. Vă mulțumim pentru încrederea acordată! 🌈

Urmariti-ne pe Facebook