Operator la prepararea conservelor din carne, peşte şi în amestec legume şi peşte (cod COR 816001) - Fișa postului

45,00 RON
Fișa postului și Fișă de evaluare a performanțelor individuale pentru Operator la prepararea conservelor din carne, peşte şi în amestec legume şi peşte (cod COR 816001)
Cantitate
Necesită redactare/actualizare! Descărcare în maxim 2 zile de la confirmarea plății.

 

Format editabil DOC.

 

Download nelimitat, direct din cont.

 

Actualizări gratuite pe viață.

Vă oferim Fişa postului pentru ocupația de Operator la prepararea conservelor din carne, peşte şi în amestec legume şi peşte și Fişă pentru evaluarea anuală a performanțelor individuale ale ocupantului postului de Operator la prepararea conservelor din carne, peşte şi în amestec legume şi peşte, gata redactate, în format editabil DOC, descărcabile direct din contul dvs. de pe site.

Aceste documente OBLIGATORII pentru ocupantul postului de Operator la prepararea conservelor din carne, peşte şi în amestec legume şi peşte (cod COR 816001), sunt complet întocmite, respectând cerințele Codului muncii actualizat 2020, Legii securității și sănătății în muncă nr. 319/2006 (actualizată 2020), răspund tuturor cerințelor standardelor de calitate referitoare la management (ISO 9001/ ISO 14001/ ISO 22000 etc.). Aceste documente îndeplinesc cu succes rolul de a ghida salariatul angajat pe funcția de Operator la prepararea conservelor din carne, peşte şi în amestec legume şi peşte cu privire la atribuțiile și responsabilitățile sale și respectă rigorile legale verificate de inspectorii ITM și SSM.

Prin intermediul nostru, în câteva minute descărcați documentele, le completați cu datele de identificare ale firmei și ale angajatului dvs. și le listați la imprimantă, gata de pus în dosarul salariatului

Odată achiziționate, documentele pot fi accesate și descărcate online din contul dvs. oricând, pe termen nelimitat. Astfel, beneficiați PE VIAȚĂ de toate actualizările cu privire la conținutul fișei de post sau a fișei de evaluare performanțe pentru Operator la prepararea conservelor din carne, peşte şi în amestec legume şi peşte datorate modificărilor legislative, în mod gratuit, documentele fiind actualizate automat în contul dvs.

816001F
2020-01-07
Operator la prepararea conservelor din carne, peşte şi în amestec legume şi peşte (cod COR 816001) - Fișa postului Nota: 4.74 din 5 în baza a 296 voturi.
Business Guardian Angel srl Suportul complet pentru afacerea ta

Poate vă interesează și: