• Preț redus

Conducător activitate de transport rutier (cod COR 132439) - Fișa postului

45,00 RON
35,00 RON Economisește 10,00 RON
Fișa postului și Fișă de evaluare a performanțelor individuale pentru Conducător activitate de transport rutier (cod COR 132439)
Cantitate
Gata redactat! Descărcare instant!

 

Format editabil DOC.

 

Download nelimitat, direct din cont.

 

Actualizări gratuite pe viață.

Vă oferim Fişa postului pentru ocupația de Conducător activitate de transport rutier și Fişă pentru evaluarea anuală a performanțelor individuale ale ocupantului postului de Conducător activitate de transport rutier, gata redactate, în format editabil DOC, descărcabile direct din contul dvs. de pe site.

Aceste documente OBLIGATORII pentru ocupantul postului de Conducător activitate de transport rutier (cod COR 132439), sunt complet întocmite, respectând cerințele Codului muncii actualizat 2021, Legii securității și sănătății în muncă nr. 319/2006 (actualizată 2021), răspund tuturor cerințelor standardelor de calitate referitoare la management (ISO 9001/ ISO 14001/ ISO 22000 etc.). Aceste documente îndeplinesc cu succes rolul de a ghida salariatul angajat pe funcția de Conducător activitate de transport rutier cu privire la atribuțiile și responsabilitățile sale și respectă rigorile legale verificate de inspectorii ITM și SSM.

Prin intermediul nostru, în câteva minute descărcați documentele, le completați cu datele de identificare ale firmei și ale angajatului dvs. și le listați la imprimantă, gata de pus în dosarul salariatului

Odată achiziționate, documentele pot fi accesate și descărcate online din contul dvs. oricând, pe termen nelimitat. Astfel, beneficiați PE VIAȚĂ de toate actualizările cu privire la conținutul fișei de post sau a fișei de evaluare performanțe pentru Conducător activitate de transport rutier datorate modificărilor legislative, în mod gratuit, documentele fiind actualizate automat în contul dvs.

132439F
2021-03-07
Conducător activitate de transport rutier (cod COR 132439) - Fișa postului Nota: 4.74 din 5 în baza a 296 voturi.
Business Guardian Angel srl Suportul complet pentru afacerea ta

Poate vă interesează și: