Toate produsele din topul vanzarilor
  • La reducere!
  • Pret redus

Instalator apă, canal (cod COR 712602) - Fișa postului

712602F
Fișa postului și Fișă de evaluare a performanțelor individuale pentru Instalator apă, canal (cod COR 712602)
68,00 lei
61,00 lei Economiseste 7,00 lei
Cantitate
Gata redactat! Descărcare instant!

Descriere

Vă oferim Fişa postului pentru ocupația de Instalator apă, canal și Fişă pentru evaluarea anuală a performanțelor individuale ale ocupantului postului de Instalator apă, canal, gata redactate, în format editabil DOC, descărcabile direct din contul dvs. de pe site.

Aceste documente OBLIGATORII pentru ocupantul postului de Instalator apă, canal (cod COR 712602), sunt complet întocmite, respectând cerințele Codului muncii actualizat 2023, Legii securității și sănătății în muncă nr. 319/2006 (actualizată 2023), răspund tuturor cerințelor standardelor de calitate referitoare la management (ISO 9001/ ISO 14001/ ISO 22000 etc.). Aceste documente îndeplinesc cu succes rolul de a ghida salariatul angajat pe funcția de Instalator apă, canal cu privire la atribuțiile și responsabilitățile sale și respectă rigorile legale verificate de inspectorii ITM și SSM.

Prin intermediul nostru, în câteva minute descărcați documentele, le completați cu datele de identificare ale firmei și ale angajatului dvs. și le listați la imprimantă, gata de pus în dosarul salariatului

Odată achiziționate, documentele pot fi accesate și descărcate online din contul dvs. oricând, pe termen nelimitat. Astfel, beneficiați PE VIAȚĂ de toate actualizările cu privire la conținutul fișei de post sau a fișei de evaluare performanțe pentru Instalator apă, canal datorate modificărilor legislative, în mod gratuit, documentele fiind actualizate automat în contul dvs.

Detalii ale produsului
712602F
16 alte produse in aceeasi categorie:

Urmariti-ne pe Facebook