Nicio marca

Furnizori

Niciun furnizor

Toate produsele din topul vanzarilor
  • Pret redus

Protecţionist silvic (cod COR 621007) - Fișa postului

621007F
Fișa postului și Fișă de evaluare a performanțelor individuale pentru Protecţionist silvic (cod COR 621007)
68,00 lei
49,00 lei Economiseste 19,00 lei
Cantitate
În curs de actualizare! Descărcare în maxim 3-4 ore de la confirmarea plății.

Descriere

Vă oferim Fişa postului pentru ocupația de Protecţionist silvic și Fişă pentru evaluarea anuală a performanțelor individuale ale ocupantului postului de Protecţionist silvic, gata redactate, în format editabil DOC, descărcabile direct din contul dvs. de pe site.

Aceste documente OBLIGATORII pentru ocupantul postului de Protecţionist silvic (cod COR 621007), sunt complet întocmite, respectând cerințele Codului muncii actualizat 2023, Legii securității și sănătății în muncă nr. 319/2006 (actualizată 2023), răspund tuturor cerințelor standardelor de calitate referitoare la management (ISO 9001/ ISO 14001/ ISO 22000 etc.). Aceste documente îndeplinesc cu succes rolul de a ghida salariatul angajat pe funcția de Protecţionist silvic cu privire la atribuțiile și responsabilitățile sale și respectă rigorile legale verificate de inspectorii ITM și SSM.

Prin intermediul nostru, în câteva minute descărcați documentele, le completați cu datele de identificare ale firmei și ale angajatului dvs. și le listați la imprimantă, gata de pus în dosarul salariatului

Odată achiziționate, documentele pot fi accesate și descărcate online din contul dvs. oricând, pe termen nelimitat. Astfel, beneficiați PE VIAȚĂ de toate actualizările cu privire la conținutul fișei de post sau a fișei de evaluare performanțe pentru Protecţionist silvic datorate modificărilor legislative, în mod gratuit, documentele fiind actualizate automat în contul dvs.

Detalii ale produsului
621007F
16 alte produse in aceeasi categorie:

Urmariti-ne pe Facebook