Toate produsele din topul vanzarilor
  • Pret redus

Salvator montan (cod COR 541904) - Fișa postului

541904F
Fișa postului și Fișă de evaluare a performanțelor individuale pentru Salvator montan (cod COR 541904)
68,00 lei
61,00 lei Economiseste 7,00 lei
Cantitate
În curs de actualizare! Descărcare în maxim 3-4 ore de la confirmarea plății.

Descriere

Vă oferim Fişa postului pentru ocupația de Salvator montan și Fişă pentru evaluarea anuală a performanțelor individuale ale ocupantului postului de Salvator montan, gata redactate, în format editabil DOC, descărcabile direct din contul dvs. de pe site.

Aceste documente OBLIGATORII pentru ocupantul postului de Salvator montan (cod COR 541904), sunt complet întocmite, respectând cerințele Codului muncii actualizat 2023, Legii securității și sănătății în muncă nr. 319/2006 (actualizată 2023), răspund tuturor cerințelor standardelor de calitate referitoare la management (ISO 9001/ ISO 14001/ ISO 22000 etc.). Aceste documente îndeplinesc cu succes rolul de a ghida salariatul angajat pe funcția de Salvator montan cu privire la atribuțiile și responsabilitățile sale și respectă rigorile legale verificate de inspectorii ITM și SSM.

Prin intermediul nostru, în câteva minute descărcați documentele, le completați cu datele de identificare ale firmei și ale angajatului dvs. și le listați la imprimantă, gata de pus în dosarul salariatului

Odată achiziționate, documentele pot fi accesate și descărcate online din contul dvs. oricând, pe termen nelimitat. Astfel, beneficiați PE VIAȚĂ de toate actualizările cu privire la conținutul fișei de post sau a fișei de evaluare performanțe pentru Salvator montan datorate modificărilor legislative, în mod gratuit, documentele fiind actualizate automat în contul dvs.

Detalii ale produsului
541904F
16 alte produse in aceeasi categorie:

Urmariti-ne pe Facebook