- Pret redus

Referinta: 4941RI
Regulament intern pentru Transporturi rutiere de mărfuri (cod CAEN 4941)
Referinta: 5610RI
Regulament intern pentru Restaurante (cod CAEN 5610)
Referinta: 4520_S_RI
Regulament intern pentru Întreţinerea şi repararea autovehiculelor (cod CAEN 4520), cu precădere pentru Service auto
Referinta: DS0014
Contract colectiv de muncă la nivel de unitate - Model 2025
Referinta: 9602RI
Regulament intern pentru Coafură şi alte activităţi de înfrumuseţare (cod CAEN 9602)
Vă oferim Fişa postului pentru ocupația de Maestru în arta culinară și Fişă pentru evaluarea anuală a performanțelor individuale ale ocupantului postului de Maestru în arta culinară, gata redactate, în format editabil DOC, descărcabile direct din contul dvs. de pe site.
Aceste documente OBLIGATORII pentru ocupantul postului de Maestru în arta culinară (cod COR 512004), sunt complet întocmite, respectând cerințele Codului muncii actualizat 2023, Legii securității și sănătății în muncă nr. 319/2006 (actualizată 2023), răspund tuturor cerințelor standardelor de calitate referitoare la management (ISO 9001/ ISO 14001/ ISO 22000 etc.). Aceste documente îndeplinesc cu succes rolul de a ghida salariatul angajat pe funcția de Maestru în arta culinară cu privire la atribuțiile și responsabilitățile sale și respectă rigorile legale verificate de inspectorii ITM și SSM.
Prin intermediul nostru, în câteva minute descărcați documentele, le completați cu datele de identificare ale firmei și ale angajatului dvs. și le listați la imprimantă, gata de pus în dosarul salariatului.
Odată achiziționate, documentele pot fi accesate și descărcate online din contul dvs. oricând, pe termen nelimitat. Astfel, beneficiați PE VIAȚĂ de toate actualizările cu privire la conținutul fișei de post sau a fișei de evaluare performanțe pentru Maestru în arta culinară datorate modificărilor legislative, în mod gratuit, documentele fiind actualizate automat în contul dvs.
Referinta: 241301F
Fișa postului și Fișă de evaluare a performanțelor individuale pentru Cercetător în finanţe-bănci (cod COR 241301)
Referinta: 311501F
Fișa postului și Fișă de evaluare a performanțelor individuale pentru Maistru cazangerie (cod COR 311501)
Referinta: 818136F
Fișa postului și Fișă de evaluare a performanțelor individuale pentru Formator produse refractare (cod COR 818136)
Referinta: 341309F
Fișa postului și Fișă de evaluare a performanțelor individuale pentru Catehet (cod COR 341309)
Referinta: 818128F
Fișa postului și Fișă de evaluare a performanțelor individuale pentru Operator la fabricarea produselor abrazive (cod COR 818128)
Referinta: 223006F
Fișa postului și Fișă de evaluare a performanțelor individuale pentru Bioenergetician (cod COR 223006)
Referinta: 813203F
Fișa postului și Fișă de evaluare a performanțelor individuale pentru Fotopoligraf (cod COR 813203)
Referinta: 263104_4F
Fișa postului și Fișă de evaluare a performanțelor individuale pentru Referent economist în comerţ şi marketing (cod COR 263104)
Referinta: 311513F
Fișa postului și Fișă de evaluare a performanțelor individuale pentru Maistru prelucrări mecanice (cod COR 311513)
Referinta: 331106F
Fișa postului și Fișă de evaluare a performanțelor individuale pentru Teleoperator financiar-bancar (cod COR 331106)
Referinta: 215160F
Fișa postului și Fișă de evaluare a performanțelor individuale pentru Inginer programare și optimizare a instalațiilor și proceselor energetice (cod COR 215160)
Referinta: 311528_2F
Fișa postului și Fișă de evaluare a performanțelor individuale pentru Tehnician omologări oficiale (cod COR 311528)
Referinta: 612203F
Fișa postului și Fișă de evaluare a performanțelor individuale pentru Crescător de păsări pentru reproducţie (cod COR 612203)
Referinta: 343512F
Fișa postului și Fișă de evaluare a performanțelor individuale pentru Machior spectacole (cod COR 343512)
Referinta: 263605F
Fișa postului și Fișă de evaluare a performanțelor individuale pentru Capelan (cod COR 263605)
Referinta: 731830F
Fișa postului și Fișă de evaluare a performanțelor individuale pentru Cusător mănuşi piele (cod COR 731830)