Medic specialist anestezie-terapie intensivă (cod COR 221201) - Fișa postului

45,00 RON
Fișa postului și Fișă de evaluare a performanțelor individuale pentru Medic specialist anestezie-terapie intensivă (cod COR 221201)
Cantitate
Gata redactat! Descărcare instant!

 

Format editabil DOC.

 

Download nelimitat, direct din cont.

 

Actualizări gratuite pe viață.

Vă oferim Fişa postului pentru ocupația de Medic specialist anestezie-terapie intensivă și Fişă pentru evaluarea anuală a performanțelor individuale ale ocupantului postului de Medic specialist anestezie-terapie intensivă, gata redactate, în format editabil DOC, descărcabile direct din contul dvs. de pe site.

Aceste documente OBLIGATORII pentru ocupantul postului de Medic specialist anestezie-terapie intensivă (cod COR 221201), sunt complet întocmite, respectând cerințele Codului muncii actualizat 2022, Legii securității și sănătății în muncă nr. 319/2006 (actualizată 2022), răspund tuturor cerințelor standardelor de calitate referitoare la management (ISO 9001/ ISO 14001/ ISO 22000 etc.). Aceste documente îndeplinesc cu succes rolul de a ghida salariatul angajat pe funcția de Medic specialist anestezie-terapie intensivă cu privire la atribuțiile și responsabilitățile sale și respectă rigorile legale verificate de inspectorii ITM și SSM.

Prin intermediul nostru, în câteva minute descărcați documentele, le completați cu datele de identificare ale firmei și ale angajatului dvs. și le listați la imprimantă, gata de pus în dosarul salariatului

Odată achiziționate, documentele pot fi accesate și descărcate online din contul dvs. oricând, pe termen nelimitat. Astfel, beneficiați PE VIAȚĂ de toate actualizările cu privire la conținutul fișei de post sau a fișei de evaluare performanțe pentru Medic specialist anestezie-terapie intensivă datorate modificărilor legislative, în mod gratuit, documentele fiind actualizate automat în contul dvs.

221201_4F
2021-03-07
Medic specialist anestezie-terapie intensivă (cod COR 221201) - Fișa postului Nota: 4.74 din 5 în baza a 296 voturi.
Business Guardian Angel srl Suportul complet pentru afacerea ta

Poate vă interesează și: