
Referinta: 4941RI
Transporturi rutiere de mărfuri (cod CAEN 4941) - Regulament intern
Regulament intern pentru Transporturi rutiere de mărfuri (cod CAEN 4941)
Referinta: 4941RI
Regulament intern pentru Transporturi rutiere de mărfuri (cod CAEN 4941)
Referinta: 5610RI
Regulament intern pentru Restaurante (cod CAEN 5610)
Referinta: 4520_S_RI
Regulament intern pentru Întreţinerea şi repararea autovehiculelor (cod CAEN 4520), cu precădere pentru Service auto
Referinta: DS0014
Contract colectiv de muncă la nivel de unitate - Model 2025
Referinta: 9602RI
Regulament intern pentru Coafură şi alte activităţi de înfrumuseţare (cod CAEN 9602)
Vă oferim Evaluarea riscurilor de accidentare și îmbolnăvire profesională pentru ocupația de Preparator conserve, legume şi fructe, Planul de prevenire și protecție simplificat și Listă internă de dotare cu echipament individual de protecție, gata redactate, în format editabil DOC, descărcabile direct din contul dvs. de pe site.
Aceste documente OBLIGATORII pentru ocupantul postului de Preparator conserve, legume şi fructe (cod COR 751401), sunt complet întocmite, respectând cerințele Codului muncii actualizat 2023, Legii securității și sănătății în muncă nr. 319/2006 (actualizată 2023), răspund tuturor cerințelor standardelor de calitate referitoare la management (ISO 9001/ ISO 14001/ ISO 22000/ SR OHSAS 18001:2008/ ISO 45001:2018 etc.). În vederea determinării riscurilor la care este expus angajatul pe funcția de Preparator conserve, legume şi fructe , consecințele maxime previzibile asupra acestuia și metodele de diminuare a lor am folosit metoda elaborată de I.N.C.D.P.M. București, care respectă toate rigorile legale și este unanim acceptată de inspectorii ITM și SSM.
Evaluarea de risc pentru Preparator conserve, legume şi fructe cuprinde:
De asemenea, la cererea clienților, am introdus în evaluarea de risc: Lista internă de dotare cu echipament individual de lucru și de protecție pentru locul de muncă evaluat, Fișa de acordare a respectivelor echipamente de lucru și protecție și un Plan de prevenire și protecție simplificat .
Prin intermediul nostru, în câteva minute descărcați documentele, le completați cu datele de identificare ale firmei și le listați la imprimantă, gata de pus în dosarul SSM / de Protecția muncii.
Odată achiziționate, documentele pot fi accesate și descărcate online din contul dvs. oricând, pe perioadă nelimitată, ori de câte ori doriți, în mod gratuit, fără nici o taxă suplimentară. Beneficiați astfel PE VIAȚĂ de toate actualizările cu privire la conținutul Evaluării riscurilor de accidentare și îmbolnăvire profesională pentru Preparator conserve, legume şi fructe datorate modificărilor legislative sau îmbunătățirilor de structură, în mod gratuit, documentele fiind actualizate automat în contul dvs.
Referinta: 213114E
Evaluarea riscurilor de accidentare și îmbolnăvire profesională pentru Biolog (cod COR 213114)
Referinta: 265440E
Evaluarea riscurilor de accidentare și îmbolnăvire profesională pentru Secretar platou (cod COR 265440)
Referinta: 263611E
Evaluarea riscurilor de accidentare și îmbolnăvire profesională pentru Diacon (cod COR 263611)
Referinta: 731110E
Evaluarea riscurilor de accidentare și îmbolnăvire profesională pentru Optician (cod COR 731110)
Referinta: 835007_1E
Evaluarea riscurilor de accidentare și îmbolnăvire profesională pentru Conducător de şalupă maritimă (cod COR 835007)
Referinta: 833205E
Evaluarea riscurilor de accidentare și îmbolnăvire profesională pentru Camionagiu (cod COR 833205)
Referinta: 231001E
Evaluarea riscurilor de accidentare și îmbolnăvire profesională pentru Asistent universitar (cod COR 231001)
Referinta: 214233E
Evaluarea riscurilor de accidentare și îmbolnăvire profesională pentru Asistent de cercetare în ingineria materialelor oxidice (cod COR 214233)
Referinta: 541302E
Evaluarea riscurilor de accidentare și îmbolnăvire profesională pentru Educator în penitenciare (cod COR 541302)
Referinta: 214467E
Evaluarea riscurilor de accidentare și îmbolnăvire profesională pentru Inginer de cercetare în tehnologia construcţiilor de maşini (cod COR 214467)
Referinta: 352206E
Evaluarea riscurilor de accidentare și îmbolnăvire profesională pentru Tehnician staţii de emisie radio-TV (cod COR 352206)
Referinta: 214908E
Evaluarea riscurilor de accidentare și îmbolnăvire profesională pentru Referent de specialitate inginer prelucrarea sticlei şi ceramicii (cod COR 214908)
Referinta: 413207E
Evaluarea riscurilor de accidentare și îmbolnăvire profesională pentru Asistent analist de informaţii (cod COR 413207)
Referinta: 314301E
Evaluarea riscurilor de accidentare și îmbolnăvire profesională pentru Tehnician în industrializarea lemnului (cod COR 314301)
Referinta: 311933E
Evaluarea riscurilor de accidentare și îmbolnăvire profesională pentru Tehnolog alimentaţie publică (cod COR 311933)
Referinta: 265229E
Evaluarea riscurilor de accidentare și îmbolnăvire profesională pentru Cântăreţ (cod COR 265229)