Director general societate comercială (cod COR 112011) - Evaluare riscuri SSM

85,00 RON
Evaluarea riscurilor de accidentare și îmbolnăvire profesională pentru Director general societate comercială (cod COR 112011)
Cantitate
Gata redactat! Descărcare instant!

 

Format editabil DOC.

 

Download nelimitat, direct din cont.

 

Actualizări gratuite pe viață.

Vă oferim Evaluarea riscurilor de accidentare și îmbolnăvire profesională pentru ocupația de Director general societate comercială, Planul de prevenire și protecție simplificat și Listă internă de dotare cu echipament individual de protecție, gata redactate, în format editabil DOC, descărcabile direct din contul dvs. de pe site.

Aceste documente OBLIGATORII pentru ocupantul postului de Director general societate comercială (cod COR 112011), sunt complet întocmite, respectând cerințele Codului muncii actualizat 2021, Legii securității și sănătății în muncă nr. 319/2006 (actualizată 2021), răspund tuturor cerințelor standardelor de calitate referitoare la management (ISO 9001/ ISO 14001/ ISO 22000/ SR OHSAS 18001:2008/ ISO 45001:2018 etc.). În vederea determinării riscurilor la care este expus angajatul pe funcția de Director general societate comercială , consecințele maxime previzibile asupra acestuia și metodele de diminuare a lor am folosit metoda elaborată de I.N.C.D.P.M. București, care respectă toate rigorile legale și este unanim acceptată de inspectorii ITM și SSM.

Evaluarea de risc pentru Director general societate comercială cuprinde:

  • Tabloul factorilor de risc orientat pe elementele sistemului de muncă
  • Lista de consecinţe posibile ale acţiunii factorilor de risc asupra organismului uman
  • Fişa de evaluare a locului de muncă defalcat pe componentele sistemului de muncă, structurată astfel: factori de risc identificaţi, forma concretă de manifestare a factorilor de risc (descriere, parametri), consecinţa maximă previzibilă, clasa de gravitate, clasa de probabilitate, nivel de risc
  • Nivelul de risc global al locului de muncă și nivelul de securitate
  • Graficul nivelurilor parţiale de risc pe factori de risc
  • Interpretarea rezultatelor evaluării
  • Ponderea factorilor de risc identificaţi după sursa generatoare din cadrul sistemului de muncă
  • Fişa de măsuri tehnice și organizatorice propuse pentru eliminarea sau diminuarea nivelului global de risc al locului de muncă

De asemenea, la cererea clienților, am introdus în evaluarea de risc: Lista internă de dotare cu echipament individual de lucru și de protecție pentru locul de muncă evaluat, Fișa de acordare a respectivelor echipamente de lucru și protecție și un Plan de prevenire și protecție simplificat .

Prin intermediul nostru, în câteva minute descărcați documentele, le completați cu datele de identificare ale firmei și le listați la imprimantă, gata de pus în dosarul SSM / de Protecția muncii

Odată achiziționate, documentele pot fi accesate și descărcate online din contul dvs. oricând, pe perioadă nelimitată, ori de câte ori doriți, în mod gratuit, fără nici o taxă suplimentară. Beneficiați astfel PE VIAȚĂ de toate actualizările cu privire la conținutul Evaluării riscurilor de accidentare și îmbolnăvire profesională pentru Director general societate comercială datorate modificărilor legislative sau îmbunătățirilor de structură, în mod gratuit, documentele fiind actualizate automat în contul dvs.

112011E
2021-03-07
Director general societate comercială (cod COR 112011) - Evaluare riscuri SSM Nota: 4.74 din 5 în baza a 296 voturi.
Business Guardian Angel srl Suportul complet pentru afacerea ta

Poate vă interesează și: