Anularea comenzii

Comenzile se pot anula doar înainte de plata acestora. De asemenea, comenzile rămase neachitate pentru o perioadă mai mare de 3 zile, se anulează automat.

Dreptul de returnare a produselor

Conform articolului 16 litera m) din Ordonanța de Urgență nr. 34 din 4 iunie 2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniști, constituie o excepție de la exercitarea dreptului la retragere din contractele la distanță furnizarea de conținut digital care nu este livrat pe un suport material, dacă prestarea a început cu acordul prealabil expres al consumatorului și după ce acesta a confirmat că a luat cunoștință de faptul că își va pierde dreptul la retragere. Prezentul articol este valabil doar în condițiile în care clientul este persoană fizică, în conformitate cu legislația română privind încheierea contractelor la distanță.

Corectarea erorilor din comanda

Orice erori survenite la comanda făcută de client pot fi corectate în termen de 24 de ore de la lansarea comenzii printr-un email trimis la comenzi@formulare-documente.ro sau telefon 0734-946.408.