Politica privind datele cu caracter personal

Datele solicitate la inregistrarea pe acest site sunt folosite doar pentru redactarea Facturii Fiscale.

Nu oferim datele dvs. personale catre alte firme sau persoane.


Actualizare sau eliminare informatii personale
Daca v-ati inregistrat pe situl nostru puteti oricand sa va actualizati informatiile personale folosind pagina „contul meu” sau ne trimiteti o solicitare in care sa specificati ca doriti sa fiti eliminat din bazele noastre de date folosind fomularul din pagina de contact.

Pentru intrebari sau obiectii referitoare la politica de confidentialitate ne puteti contacta trimitand email aici.

Politica de confidentialitate a Emailurilor
Ne angajam in protectia confidentialitatii dumneavoastra. Aceasta politica defineste detaliile folosirii si protectiei datelor si adresei dumneavoastra de email.

De ce ati primit acest mesaj
Ati primit acest mesaj pentru ca ati publicat expres aceasta adresa de email pentru scopul de a primi emailuri, sau v-ati inregistrat ori ati cumparat produse de la noi, sau aveti o anumita relatie cu noi.
Daca acesta nu este cazul, puteti sa va dezabonati de la lista sau/si sa ne raportati spamul. Va rugam sa cititi urmatoarele sectiuni despre dezabonare si raportare spam.

Cum sa raportati Spamul
Apasati butonul Raportati Spam in mesajul primit ori trimiteti o copie a mesajului catre abuse@suportafaceri.ro

Cum sa nu mai primiti viitoare mesaje
Apasati butonul Dezabonarea in mesajul primit si veti fi redirectionat catre un formular de dezabonare.

Divulgarea datelor personale si a adreselor de email
Niciodata nu vom vinde, inchiria sau dezvalui datele dumnevoastra personale sau a adreselor de email catre alte parti pentru folosirea lor, in scopuri promotionale, fara accepul dumneavoastra, in avans, sau in cazul cererii prin ordin judecatoresc. Informatiile inaintate catre noi sunt puse doar la dispozitia angajatilor doar pentru a comunica cu dumneavoastra si furnizorilor de servicii contractati in vederea comunicarii noastre cu dumneavoastra.

Folosirea Web Beacons
Exista posibilitatea ca noi sa folosim technologii des intalnite pe internet, cum ar fi web beacon-urile, pentru a tine evidenta mesajelor deschise si a clickurilor pentru a putea personaliza ofertele noastre.
Web beacon-ul poate fi dezactivat din programul dumneavoastra de email, prin dezactivarea imaginilor HTML sau prin refuzarea mesajelor HTML.

Cum va protejam datele personale.
Folosim metode necesare de securitate precum si sisteme de backup pentru a ne proteja impotriva pierderii, folosirii gresite sau a alterarii datelor folosite de sistemele noastre.Content

Descărcare & Plată

Plățile se pot face direct cu cardul sau prin OP/depunere de numerar. Mai multe informații obțineți dând click pe imaginea de mai josDescărcare & Plată