Despre noi

Tot ce trebuie sa stii despre echipa BUSINESS GUARDIAN ANGEL SRL-D

Noi suntem Suportul perfect pentru afacerea ta!

Ne plac lucrurile bine facute si credem cu tarie in solutiile practice.
Obiectivul nostru este sa va oferim o experienta pe cat de neasteptata, pe atat de satisfacatoare.

Intocmirea Dosarelor de personal poate fi distractiva!

Compania

BUSINESS GUARDIAN ANGEL SRL-D ofera consultanta in domeniul resurselor umane. Avem sediul in Vulcan, Huneodara, dar oferim produsele si serviciile noastre in toate orasele tarii.

Echipa

Suntem incredibili de norocosi sa avem una dintre cele mai bune echipe de consultanti in resurse umane si specialisti IT, care cred cu adevarat in ceea ce ne-am propus sa realizam. Am creat un mediu de lucru remarcabil, in care respectul reciproc va prima intotdeauna.

Misiunea

Ne-am propus ca in ce dezvoltam si oferim zi de zi clientii nostri sa regaseasca ceea ce ne reprezinta si ne defineste pe noi ca oameni, ca echipa: simplitate, onestitate, creativitate, entuziasm, pasiune, bucurie.

Viziunea

Credem ca putem deveni unul din jucatorii principali din domeniul consultantei online si ca mixul de bune practici folosit pentru dezvoltarea acestei plaforme online, dar mai ales pentru optimizarea proceselor de lucru, ne va ajuta sa ne diferentiem intr-o piata atat de competitiva.
 
 
 

 Content

Descărcare & Plată

Plățile se pot face direct cu cardul sau prin OP/depunere de numerar. Mai multe informații obțineți dând click pe imaginea de mai josDescărcare & Plată