• Preț redus

Operator la maşini de amestecare (produse chimice) (cod COR 813103) - Fișa postului

45,00 RON
35,00 RON Economisește 10,00 RON
Fișa postului și Fișă de evaluare a performanțelor individuale pentru Operator la maşini de amestecare (produse chimice) (cod COR 813103)
Cantitate
În curs de actualizare! Descărcare în maxim 3-4 ore de la confirmarea plății.

  • Format editabil DOC. Format editabil DOC.
  • Download nelimitat, direct din cont. Download nelimitat, direct din cont.
  • Actualizări gratuite pe viață. Actualizări gratuite pe viață.

Vă oferim Fişa postului pentru ocupația de Operator la maşini de amestecare (produse chimice) și Fişă pentru evaluarea anuală a performanțelor individuale ale ocupantului postului de Operator la maşini de amestecare (produse chimice), gata redactate, în format editabil DOC, descărcabile direct din contul dvs. de pe site.

Aceste documente OBLIGATORII pentru ocupantul postului de Operator la maşini de amestecare (produse chimice) (cod COR 813103), sunt complet întocmite, respectând cerințele Codului muncii actualizat 2019, Legii securității și sănătății în muncă nr. 319/2006 (actualizată 2019), răspund tuturor cerințelor standardelor de calitate referitoare la management (ISO 9001/ ISO 14001/ ISO 22000 etc.). Aceste documente îndeplinesc cu succes rolul de a ghida salariatul angajat pe funcția de Operator la maşini de amestecare (produse chimice) cu privire la atribuțiile și responsabilitățile sale și respectă rigorile legale verificate de inspectorii ITM și SSM.

Prin intermediul nostru, în câteva minute descărcați documentele, le completați cu datele de identificare ale firmei și ale angajatului dvs. și le listați la imprimantă, gata de pus în dosarul salariatului

Odată achiziționate, documentele pot fi accesate și descărcate online din contul dvs. oricând, pe termen nelimitat. Astfel, beneficiați PE VIAȚĂ de toate actualizările cu privire la conținutul fișei de post sau a fișei de evaluare performanțe pentru Operator la maşini de amestecare (produse chimice) datorate modificărilor legislative, în mod gratuit, documentele fiind actualizate automat în contul dvs.

813103F
2019-05-10
Operator la maşini de amestecare (produse chimice) (cod COR 813103) - Fișa postului Nota: 4.74 din 5 în baza a 296 voturi.
Business Guardian Angel srl Suportul complet pentru afacerea ta