Tăietor produse din sticlăAdaugă la descărcări:


 • Descriere
 • Detalii
 • Comentarii
Fişa postului Tăietor produse din sticlă, Fişă de evaluare a performanţelor individuale Tăietor produse din sticlă, Evaluare riscuri de accidentare şi îmbolnăvire profesională Tăietor produse din sticlă.
Aceste documentele OBLIGATORII pentru ocupantul postului de Tăietor produse din sticlă (cod COR ver. 6 ISCO 08: 818107), sunt întocmite respectând cerințele Codului muncii actualizat 2017, Legii securității și sănătății în muncă nr. 319/2006 (actualizată 2017) și răspund tuturor cerințelor standardelor de calitate referitoare la management (ISO 9001/ ISO 14001/ ISO 22000 etc.).
Tot ce trebuie să faceți este să le completați cu datele de identificare ale firmei și ale angajatului dvs. și să le listați la imprimantă.
Odată achiziționate, documentele pot fi accesate și descărcate online din contul dvs. oricând, timp de 12 luni. În aceasta perioadă, toate actualizările datorate modificărilor legislative sunt gratuite, documentele fiind actualizate automat în contul dvs.
->> Informații privind modalitatea de comandă, plată și descărcarea produselor
Pentru nelămuriri, nu ezitați să ne contactați folosind formularul de contact.

Nivel de instruire: studii medii
Codul COR 818107
Meseria: Tăietor produse din sticlă
Încadrare conform CLASIFICĂRII OCUPAȚIILOR DIN ROMÂNIA (2017):
Grupa majoră: 8 Operatori la instalaţii şi maşini; asamblori de maşini şi echipamente
Operatorii la instalaţii şi maşini, asamblorii de maşini şi echipamente acţionează şi supraveghează maşini şi echipamente industriale şi agricole la faţa locului sau dirijează de la distanţă prin telecomandă, conduc trenuri, autovehicule, utilaje şi echipamente mobile sau asamblează produse din părţi componente conform specificaţiilor şi procedurilor precizate. Activitatea desfăşurată, în principal, necesită experienţă şi cunoaşterea maşinilor şi echipamentelor industriale şi agricole, precum şi abilitatea de a face faţă vitezei de funcţionare a maşinilor şi de a se adapta la inovaţiile tehnologice.
Subgrupa majoră: 81 Operatori la maşini şi instalaţii
Operatorii la maşini şi instalaţii acţionează şi supraveghează, la faţa locului sau prin ghidare de la distanţă prin telecomandă, instalaţii industriale, maşini şi echipamente fixe, sau pentru care mobilitatea nu este parte integrantă a funcţionării. Activitatea desfăşurată, în principal, necesită experienţă şi înţelegere a maşinilor şi echipamentelor industriale ce sunt acţionate şi supravegheate. Abilitatea de a face faţă vitezei de funcţionare a maşinilor şi de a se adapta inovaţiilor tehnologice este adesea necesară.
Grupa minoră: 818 Alţi operatori la maşini şi utilaje
Această grupă de bază include operatorii la maşinile şi utilajele fixe neclasificaţi în altă parte în subgrupa majoră 81 Operatori la maşini şi instalaţii. De exemplu, grupa de bază include operatorii maşinilor care fabrică cabluri şi frânghii înnădite.
Grupa de bază: 8181 Operatori la utilaje pentru fabricarea produselor din sticlă şi ceramică
Operatorii la utilajele pentru fabricarea produselor din sticlă şi ceramică acţionează şi supraveghează cuptoarele, furnalele şi alte maşini şi echipamente utilizate la fabricarea sticlei, ceramicii, porţelanului, ţiglei sau cărămizilor. Aceştia acţionează maşinile pentru reglarea temperaturii, călirea şi decorarea obiectelor din sticlă şi ceramică.

 • Model: 818107

 • Fiți primul care își spune părerea.  Spune-ți părerea.  Content

  Descărcare & Plată

  Plățile se pot face direct cu cardul sau prin OP/depunere de numerar. Mai multe informații obțineți dând click pe imaginea de mai jos  Descărcare & Plată