Instructor de fitnessAdaugă la descărcări:


 • Descriere
 • Detalii
 • Comentarii
Fişa postului Instructor de fitness, Fişă de evaluare a performanţelor individuale Instructor de fitness, Evaluare riscuri de accidentare şi îmbolnăvire profesională Instructor de fitness.
Aceste documentele OBLIGATORII pentru ocupantul postului de Instructor de fitness (cod COR ver. 6 ISCO 08: 342302), sunt întocmite respectând cerințele Codului muncii actualizat 2018, Legii securității și sănătății în muncă nr. 319/2006 (actualizată 2018) și răspund tuturor cerințelor standardelor de calitate referitoare la management (ISO 9001/ ISO 14001/ ISO 22000 etc.).
Tot ce trebuie să faceți este să le completați cu datele de identificare ale firmei și ale angajatului dvs. și să le listați la imprimantă.
Odată achiziționate, documentele pot fi accesate și descărcate online din contul dvs. oricând, timp de 12 luni. În aceasta perioadă, toate actualizările datorate modificărilor legislative sunt gratuite, documentele fiind actualizate automat în contul dvs.
->> Informații privind modalitatea de comandă, plată și descărcarea produselor
Pentru nelămuriri, nu ezitați să ne contactați folosind formularul de contact.

Nivel de instruire: studii liceale sau postliceale
Codul COR 342302
Funcția: Instructor de fitness
Încadrare conform CLASIFICĂRII OCUPAȚIILOR DIN ROMÂNIA (2018):
Grupa majoră: 3 Tehnicieni şi alţi specialişti din domeniul tehnic
Tehnicienii şi alţi specialişti din domeniul tehnic îndeplinesc, de obicei, sarcinile tehnice şi cele similare legate de activitatea de cercetare şi de aplicarea conceptelor ştiinţifice sau artistice şi a metodelor operaţionale, precum şi de reglementările guvernamentale sau de afaceri.
Subgrupa majoră: 34 Alţi specialişti în domeniul juridic, social şi cultural
Alţi specialişti în domeniul juridic, social, cultural îndeplinesc sarcini tehnice legate de aplicarea practică a cunoştinţelor referitoare la serviciile juridice, asistenţă socială, cultură, prepararea produselor alimentare, sport şi religie.
Grupa minoră: 342 Lucrători în domeniul sportului şi al pregătirii fizice
Lucrătorii în domeniul sportului şi al pregătirii fizice se pregătesc şi concurează la evenimente sportive pentru a obţine un câştig financiar, antrenează sportivi amatori şi profesionişti femei şi bărbaţi pentru creşterea performanţei, promovează participarea şi standardele în sport, organizează şi oficiază evenimente sportive, furnizează instruire, pregătire şi supraveghere pentru diferite forme de exerciţii şi alte activităţi recreative.
Grupa de bază: 3423 Instructori şi coordonatori de programe de pregătire fizică şi activităţi recreative
Instructorii şi coordonatorii de programe de pregătire fizică şi activităţi recreative îndrumă, ghidează şi instruiesc grupuri şi persoane în activităţi recreative, de pregătire fizică sau de aventură în aer liber.

 • Model: 342302

 • Fiți primul care își spune părerea.  Spune-ți părerea.  Content

  Descărcare & Plată

  Plățile se pot face direct cu cardul sau prin OP/depunere de numerar. Mai multe informații obțineți dând click pe imaginea de mai jos  Descărcare & Plată