Inspector de probaţiune


Adaugă la descărcări:


 • Descriere
 • Detalii
 • Comentarii
Fişa postului Inspector de probaţiune, Fişă de evaluare a performanţelor individuale Inspector de probaţiune, Evaluare riscuri de accidentare şi îmbolnăvire profesională Inspector de probaţiune.
Aceste documentele OBLIGATORII pentru ocupantul postului de Inspector de probaţiune (cod COR ver. 6 ISCO 08: 261922 ocupație recodificată (fosta 261207) și mutată prin Ordinul MMMPS 177/7.02.2012 și INS 31/13.02.2012 publicat în MO 128/22.02.2012), sunt întocmite respectând cerințele Codului muncii actualizat 2017, Legii securității și sănătății în muncă nr. 319/2006 (actualizată 2017) și răspund tuturor cerințelor standardelor de calitate referitoare la management (ISO 9001/ ISO 14001/ ISO 22000 etc.).
Tot ce trebuie să faceți este să le completați cu datele de identificare ale firmei și ale angajatului dvs. și să le listați la imprimantă.
Odată achiziționate, documentele pot fi accesate și descărcate online din contul dvs. oricând, timp de 12 luni. În aceasta perioadă, toate actualizările datorate modificărilor legislative sunt gratuite, documentele fiind actualizate automat în contul dvs.
->> Informații privind modalitatea de comandă, plată și descărcarea produselor
Pentru nelămuriri, nu ezitați să ne contactați folosind formularul de contact.

Nivel de instruire: studii superioare
Codul COR 261922
Funcția: Inspector de probaţiune
Încadrare conform CLASIFICĂRII OCUPAȚIILOR DIN ROMÂNIA (2017):
Grupa majoră: 2 Specialişti în diverse domenii de activitate
Specialiştii cu ocupaţii intelectuale şi ştiinţifice dezvoltă stocul existent de cunoştinţe, predau în mod sistematic şi aplică teorii şi concepte ştiinţifice sau artistice ori se angajează în orice combinaţie a acestor activităţi.
Subgrupa majoră: 26 Specialişti în domeniul juridic, social şi cultural
Specialiştii în domeniul juridic, social şi cultural efectuează cercetări, îmbunătăţesc sau dezvoltă concepte, teorii şi metode operaţionale, ori aplică cunoştinţele referitoare la lege, la stocarea şi regăsirea de informaţii şi artefacte, psihologie, asistenţă socială, politică, economie, istorie, religie, limbaj, sociologie şi alte ştiinţe, precum şi la arte şi divertisment.
Grupa minoră: 261 Specialişti în domeniul juridic
Specialiştii din domeniul juridic efectuează activităţi de cercetare pe probleme juridice, consiliază clienţii cu privire la aspectele juridice ale problemelor, pledează cazuri sau conduc activităţi de urmărire penală în cadrul instanţelor de judecată, prezidează procedurile judiciare în instanţele de judecată, elaborează legi şi regulamente.
Grupa de bază: 2619 Specialişti în domeniul juridic neclasificaţi în grupele de bază anterioare
Această grupă de bază cuprinde specialiştii din domeniul juridic neclasificaţi în altă parte în grupa minoră 261 - Specialişti în domeniul juridic. De exemplu grupa de bază include pe cei care îndeplinesc funcţii juridice, altele decât pledarea sau urmărirea penală a cazurilor ori prezidarea procedurilor juridice.

 • Model: 261922

 • Fiți primul care își spune părerea.  Spune-ți părerea.  Content

  Descărcare & Plată

  Plățile se pot face direct cu cardul sau prin OP/depunere de numerar. Mai multe informații obțineți dând click pe imaginea de mai jos  Descărcare & Plată