Casier trezorier


Adaugă la descărcări:


 • Descriere
 • Detalii
 • Comentarii
Fişa postului Casier trezorier, Fişă de evaluare a performanţelor individuale Casier trezorier, Evaluare riscuri de accidentare şi îmbolnăvire profesională Casier trezorier.
Aceste documentele OBLIGATORII pentru ocupantul postului de Casier trezorier (cod COR ver. 6 ISCO 08: 421107), sunt întocmite respectând cerințele Codului muncii actualizat 2017, Legii securității și sănătății în muncă nr. 319/2006 (actualizată 2017) și răspund tuturor cerințelor standardelor de calitate referitoare la management (ISO 9001/ ISO 14001/ ISO 22000 etc.).
Tot ce trebuie să faceți este să le completați cu datele de identificare ale firmei și ale angajatului dvs. și să le listați la imprimantă.
Odată achiziționate, documentele pot fi accesate și descărcate online din contul dvs. oricând, timp de 12 luni. În aceasta perioadă, toate actualizările datorate modificărilor legislative sunt gratuite, documentele fiind actualizate automat în contul dvs.
->> Informații privind modalitatea de comandă, plată și descărcarea produselor
Pentru nelămuriri, nu ezitați să ne contactați folosind formularul de contact.

Nivel de instruire: studii medii
Codul COR 421107
Funcția: Casier trezorier
Încadrare conform CLASIFICĂRII OCUPAȚIILOR DIN ROMÂNIA (2017):
Grupa majoră: 4 Funcţionari administrativi
Funcţionarii administrativi înregistrează, organizează, arhivează, evaluează şi realizează prelucrarea informaţiilor, efectuează lucrări de secretariat privind operaţiunile financiare (de casă), aranjamente de călătorie, solicitări de informaţii şi întâlniri.
Subgrupa majoră: 42 Funcţionari în serviciul cu publicul
Funcţionarii în serviciul cu publicul tratează cu clienţii în legătură cu organizarea de călătorii, operaţiunile financiare (monetare), cererile de informaţii, programarea întâlnirilor, operarea centralelor telefonice şi se ocupă de intervievarea pentru anchete sau pentru completarea aplicaţiilor de eligibilitate pentru servicii.
Grupa minoră: 421 Casieri, operatori la ghişeu şi asimilaţi
Casierii, operatorii la ghişeu şi asimilaţii acestora realizează operaţiuni monetare în unităţi legate de serviciile bancare, serviciile poştale, de pariuri sau jocuri de noroc, serviciile de amanetare şi colectare a datoriilor.
Grupa de bază: 4211 Casieri de bancă şi asimilaţi
Casierii de bancă şi asimilaţii acestora lucrează direct cu clienţii băncilor sau oficiilor poştale realizând operaţiuni de casă sau furnizează servicii poştale.

 • Model: 421107

 • Fiți primul care își spune părerea.  Spune-ți părerea.  Content

  Descărcare & Plată

  Plățile se pot face direct cu cardul sau prin OP/depunere de numerar. Mai multe informații obțineți dând click pe imaginea de mai jos  Descărcare & Plată