Laborant farmacie


Adaugă la descărcări:


 • Descriere
 • Detalii
 • Comentarii
Fişa postului Laborant farmacie, Fişă de evaluare a performanţelor individuale Laborant farmacie, Evaluare riscuri de accidentare şi îmbolnăvire profesională Laborant farmacie.
Aceste documentele OBLIGATORII pentru ocupantul postului de Laborant farmacie (cod COR ver. 6 ISCO 08: 321302), sunt întocmite respectând cerințele Codului muncii actualizat 2017, Legii securității și sănătății în muncă nr. 319/2006 (actualizată 2017) și răspund tuturor cerințelor standardelor de calitate referitoare la management (ISO 9001/ ISO 14001/ ISO 22000 etc.).
Tot ce trebuie să faceți este să le completați cu datele de identificare ale firmei și ale angajatului dvs. și să le listați la imprimantă.
Odată achiziționate, documentele pot fi accesate și descărcate online din contul dvs. oricând, timp de 12 luni. În aceasta perioadă, toate actualizările datorate modificărilor legislative sunt gratuite, documentele fiind actualizate automat în contul dvs.
->> Informații privind modalitatea de comandă, plată și descărcarea produselor
Pentru nelămuriri, nu ezitați să ne contactați folosind formularul de contact.

Nivel de instruire: studii liceale sau postliceale
Codul COR 321302
Funcția: Laborant farmacie
Încadrare conform CLASIFICĂRII OCUPAȚIILOR DIN ROMÂNIA (2017):
Grupa majoră: 3 Tehnicieni şi alţi specialişti din domeniul tehnic
Tehnicienii şi alţi specialişti din domeniul tehnic îndeplinesc, de obicei, sarcinile tehnice şi cele similare legate de activitatea de cercetare şi de aplicarea conceptelor ştiinţifice sau artistice şi a metodelor operaţionale, precum şi de reglementările guvernamentale sau de afaceri.
Subgrupa majoră: 32 Tehnicieni şi asimilaţi în domeniul sănătăţii
Tehnicienii şi asimilaţii acestora din domeniul sănătăţii îndeplinesc sarcini tehnice şi practice care ajută la diagnosticarea şi tratamentul bolii, leziunilor şi deficienţelor la oameni şi animale, sprijină punerea în aplicare a asistenţei medicale, a planurilor de tratament, care sunt de obicei stabilite de către specialiştii din domeniul medical, veterinar sau alţi specialişti din domeniul sănătăţii.
Grupa minoră: 321 Tehnicieni în domeniul medical şi farmaceutic
Tehnicienii din domeniul medical şi farmaceutic îndeplinesc sarcini tehnice care ajută la diagnosticarea şi tratarea bolilor, afecţiunilor, leziunilor şi deficienţelor.
Grupa de bază: 3213 Tehnicieni şi asistenţi de farmacie
Tehnicienii şi asistenţii de farmacie efectuează diferite sarcini asociate cu eliberarea de produse medicamentoase sub îndrumarea unui farmacist sau a altui specialist în domeniul sănătăţii.

 • Model: 321302

 • Fiți primul care își spune părerea.  Spune-ți părerea.  Content

  Descărcare & Plată

  Plățile se pot face direct cu cardul sau prin OP/depunere de numerar. Mai multe informații obțineți dând click pe imaginea de mai jos  Descărcare & Plată