Crescător de păsări pentru reproducţie


Adaugă la descărcări:


 • Descriere
 • Detalii
 • Comentarii
Fişa postului Crescător de păsări pentru reproducţie, Fişă de evaluare a performanţelor individuale Crescător de păsări pentru reproducţie, Evaluare riscuri de accidentare şi îmbolnăvire profesională Crescător de păsări pentru reproducţie.
Aceste documentele OBLIGATORII pentru ocupantul postului de Crescător de păsări pentru reproducţie (cod COR ver. 6 ISCO 08: 612203 ocupație introdusă prin Ordinul MMFPSPV 150/25.01.2013 publicat în MO 78/6.02.2013), sunt întocmite respectând cerințele Codului muncii actualizat 2017, Legii securității și sănătății în muncă nr. 319/2006 (actualizată 2017) și răspund tuturor cerințelor standardelor de calitate referitoare la management (ISO 9001/ ISO 14001/ ISO 22000 etc.).
Tot ce trebuie să faceți este să le completați cu datele de identificare ale firmei și ale angajatului dvs. și să le listați la imprimantă.
Odată achiziționate, documentele pot fi accesate și descărcate online din contul dvs. oricând, timp de 12 luni. În aceasta perioadă, toate actualizările datorate modificărilor legislative sunt gratuite, documentele fiind actualizate automat în contul dvs.
->> Informații privind modalitatea de comandă, plată și descărcarea produselor
Pentru nelămuriri, nu ezitați să ne contactați folosind formularul de contact.

Nivel de instruire: studii medii
Codul COR 612203
Meseria: Crescător de păsări pentru reproducţie
Încadrare conform CLASIFICĂRII OCUPAȚIILOR DIN ROMÂNIA (2017):
Grupa majoră: 6 Lucrători calificaţi în agricultură, silvicultură şi pescuit
Lucrătorii calificaţi în agricultură, silvicultură şi pescuit se ocupă cu creşterea şi recoltarea culturilor de câmp sau cu plantarea de arbori şi arbuşti, culegerea de fructe de pădure şi plante sălbatice, creşterea (reproducţia), îngrijirea ori vânarea animalelor, producerea unei game diversificate de produse prin creşterea animalelor, cultivarea, întreţinerea (conservarea) şi exploatarea pădurilor, creşterea sau capturarea peştilor, cultivarea ori recoltarea diferitelor specii (forme de viaţă) acvatice în scopul de a asigura hrană, adăpost şi venituri pentru ei şi familiile lor.
Subgrupa majoră: 61 Muncitori calificaţi în agricultură
Muncitorii calificaţi în agricultură, orientaţi către piaţă, planifică, organizează şi efectuează lucrări agricole necesare pentru creşterea şi recoltarea culturilor de câmp, plantarea pomilor şi arbuştilor, creşterea diferitelor specii de animale şi producerea de produse de origine animală pentru vânzarea sau livrarea în mod regulat către cumpărătorii cu ridicata, organizaţii specializate sau în pieţe.
Grupa minoră: 612 Crescători de animale
Crescătorii de animale planifică, organizează şi efectuează activităţi pentru creşterea şi îngrijirea animalelor domestice, păsărilor, albinelor, viermilor de mătase şi altor animale nedomestice pentru producţia de carne, produse lactate, miere, piei, materiale textile şi alte produse sau pentru utilizarea ca animale de tracţiune şi în activităţi sportive sau recreative, pentru vânzare ori livrare către cumpărătorii cu ridicata, organizaţii specializate sau în pieţe.
Grupa de bază: 6122 Crescători de păsări
Crescătorii de păsări planifică, organizează şi efectuează activităţi agricole pentru creşterea şi îngrijirea găinilor, curcanilor, gâştelor, raţelor şi a altor păsări de curte, pentru a produce carne, ouă şi material de reproducere a efectivelor de păsări, pentru vânzare sau livrare către cumpărătorii cu ridicata, organizaţii specializate sau în pieţe.

 • Model: 612203

 • Fiți primul care își spune părerea.  Spune-ți părerea.  Content

  Descărcare & Plată

  Plățile se pot face direct cu cardul sau prin OP/depunere de numerar. Mai multe informații obțineți dând click pe imaginea de mai jos  Descărcare & Plată