Cercetare și sancționare disciplinară Pachet complet DOC


Adaugă la descărcări:


 • Descriere
 • Detalii
 • Comentarii

        În acest pachet găsiți toate documentele de care aveți nevoie pentru realizarea cercetării disciplinare și sancționarea disciplinară a salariaților ce au comis o abatere.

         Personalul angajat în cadrul unității răspunde disciplinar pentru încălcarea cu vinovăție a îndatoririlor ce le revin potrivit contractului individual de muncă, precum și pentru încălcarea normelor de comportare care dăunează interesului și prestigiului organizației, conform legii.
         Răspunderea disciplinară a salariatului și dreptul corelativ al angajatorului de a aplica o sancțiune disciplinară se naște în momentul în care o faptă este calificată drept abatere disciplinară, în urma efectuării cercetării disciplinare prealabile.
         Poate constitui abatere disciplinară oricare dintre faptele enumerate în Regulamentul Intern, precum și orice alta faptă, care constă într-o acțiune sau inacțiune săvârșita cu vinovăție de către salariat, prin care sunt încălcate normele și dispozițiile legale în vigoare, regulamentul intern, contractul individual de muncă sau contractul colectiv de muncă aplicabil, ordinele și dispozițiile legale ale conducătorilor ierarhici sau normele de comportare care dăunează interesului și prestigiului organizației, precum și orice alte reglementari legale în legătură cu activitatea pe care o desfășoară salariatul și care prin nerespectarea lor este adus un prejudiciu organizației.

Cuprins (documentele enumerate mai jos sunt în format editabil DOC):

1. Model Referat/sesizare privind săvârșirea abaterii disciplinare
2. Decizie de numire a comisiei de cercetare disciplinară
3. Regulament de organizare și funcționare a Comisiei de Cercetare Disciplinară
4. Model Convocare salariat
5. Model Proces verbal de finalizare a cercetării disciplinare
6. Model Propunere de sancționare
7. Decizie de aplicare a sancțiunilor disciplinare (altele decât desfacerea disciplinară a contractului individual de muncă)
8. Decizie de desfacere disciplinară a contractului individual de muncă

          Sub sancțiunea nulității absolute, nici o măsură, cu excepția avertismentului scris, nu poate fi dispusa înainte de efectuarea unei cercetări disciplinare prealabile.

 • Odată achiziționate, documentele pot fi accesate și descărcate online din contul dvs. timp de 12 luni.
  În această perioadă, toate actualizările datorate modificărilor legislative sunt gratuite, documentele fiind actualizate automat în contul dvs.

  ->> Informații privind modalitatea de comandă, plată și livrarea produselor

  Pentru alte detalii, nu ezitați să ne contactați folosind formularul de contact.

 • Model: DSC002

 • Fiți primul care își spune părerea.  Spune-ți părerea.

  Clienții care au cumparat acest produs au mai cumparat și:
  Content

  Descărcare & Plată

  Plățile se pot face direct cu cardul sau prin OP/depunere de numerar. Mai multe informații obțineți dând click pe imaginea de mai jos  Descărcare & Plată